Inbrott och stölder på Aröd!

Daniel Olsson är inte lika glad idag...

Daniel Olsson är inte lika glad idag...

På Aröd har man haft stora bekymmer med inbrott, dieselstölder och allmän förstörelse och man har nu vidtagit vissa åtgärder. Dessa åtgärder resulterade i att man  i lördags natt tog några tjuvar på bar gärning vid inte mindre än två tillfällen. Daniel Olsson på Ljungskilebuss ringde polisen som tyvärr ignorerade det hela och Daniel tappade sedan bort bilen vid det efterföljande som gjordes.

Daniel vill nu varna andra.  Bilen är en silverfärgad kombi , troligen av Passatmodell av årsmodell någonstans mitten på 90-talet . Den har reg.nr PB 67940, d.v.s. den är norskregistrerad. Mannen som vid tillfället förfogade över bilen är väldigt lång och mest troligt av karaktären gästarbetare, säger Daniel.

Daniel säger även: – Att företag tar hit gästarbetare gynnar dem själva genom låga löneutbetalningar men det drabbar så otroligt många runt omkring genom förhöjda kostnader eftersom att många av dem begår brott nattetid.

Daniel vill göra detta offentligt och vill gärna att alla håller ögonen öppna, bilen har synts till förut så det är någon inom kommunens invånare som använder dessa herrar som arbetare . Tipsa gärna Ljungskilebuss om Ni ser bilen oavsett tid på dygnet! Eftersom att polisen inte gör något så kommer Daniel själv vidta åtgärder för att försöka förhindra en fortsättning.

Kontakta gärna Ljungskilebuss. Kontaktinfo finns på deras hemsida.

 

Tidigare inlägg
Prenumerera!

Fyll i formuläret nedan, så skickar vi ett meddelande när det finns något nytt på sidorna. Det är helt gratis.

Vi kommer att hålla din e-postadress 100% skyddad.

Arkiv
Kategorier
Googleannonser
Besöksstatistik
  • 210Det här inlägget:
  • 135113Läsningar totalt:
  • 21Läsningar idag:
  • 84568Besökare totalt:
  • 20Besökare idag:
  • 0Besökare online nu: