Nu är kulan i luften!

Björn Wolgast, VD på Uddevalla Energi AB, höll ett kort tal innan han klippte det röda bandet.

Björn Wolgast, VD på Uddevalla Energi AB, höll ett kort tal innan han klippte det röda bandet.

Som vanligt frestas man utbrista att vädret inte var på sin mest tillmötesgående sida på måndagskvällen 14 december. Som vanligt kan man konstatera att detta regn skrämde bort en del åskådare, som kanske annars hade kommit. Som vanligt var det också på det sättet, att Stefan Edman hade med ett finger i det hela.

Vad var det då? Jo kulan i luften i form av den Lysande Fotbollen på torget i Ljungskile!

Den får en del att längta till säsongstart igen, när den riktiga kulan finns både på marken och i luften uppe på Uddevalla Arena.

Uddevalla Energi har generöst sponsrat Ljusa Ljungskile med denna unika och spännande installation, som är ämnad att sprida ljus och glans över Ljungskile centrum i de mörkare delarna av dygnet.

Där åkte bandet!

Där åkte bandet!

Det var en tapper skara som samlats i regnet utanför LSK:s klubbshop, där Niclas Geidvik  inledde med att blåsa en fanfar på sin trumpet. Den fanfaren borde ha lockat fler att komma!

Efter en inledning av Stefan Edman,  där han relaterade det lysande klotet/fotbollen till vårt klot och miljökonferensen i Paris, blev det dags för Björn Wolgast. Han poängterade Uddevalla Energis lokala anknytning och såg det mer eller mindre som självklart att ställa upp och hjälpa till.

Sedan åkte saxen fram och installationen befriades från sidenbandet runt stativet. Applåder och hurrarop!

LSK bjöd välvilligt på kaffe med tilltugg för den som sedan ville ha detta.

För en yngling som inte förstår sig på fotboll så bra, kan det inträffa att man ser detta ädla spel som s. k. smalbensroulett – man vet aldrig riktigt var kulan hamnar när den far iväg.

Denna gång hamnade den dock på torget i Ljungskile…

Efter väl förrättat värv... Fr. v. LSK:s ordförande Bo Fagerberg, Stefan Edman, VD Björn Wolgast, med trumpet Niclas Geidvik och marknadsschefen på Uddevalla Energi Christina Johansson.

Efter väl förrättat värv… Fr. v. LSK:s ordförande Bo Fagerberg, Stefan Edman, VD Björn Wolgast, med trumpet Niclas Geidvik och marknadsschefen på Uddevalla Energi Christina Johansson.

Björn T.

 

 

Tidigare inlägg
Prenumerera!

Fyll i formuläret nedan, så skickar vi ett meddelande när det finns något nytt på sidorna. Det är helt gratis.

Vi kommer att hålla din e-postadress 100% skyddad.

Arkiv
Kategorier
Googleannonser
Besöksstatistik
  • 173Det här inlägget:
  • 146588Läsningar totalt:
  • 0Läsningar idag:
  • 93022Besökare totalt:
  • 0Besökare idag:
  • 0Besökare online nu: